Isnin, 24 Mac 2008

INFO PENTING UNTUK SEMUA PESAKIT KANSER/KANKER DI MALAYSIA DAN INDONESIA

ANOTHER GOOD REASON TO TAKE TRANFER FACTOR.


Update by John Hopkins Hospital ON CANCER


AFTER YEARS OF TELLING PEOPLE CHEMOTHERAPY IS THE ONLY WAY TO TRY

AND ELIMINATE CANCER, JOHNS HOPKINS IS FINALLY STARTING TO TELL YOU

THERE IS AN ALTERNATIVE WAY .


Cancer Update from Johns Hopkins :

1. Every person has cancer cells in the body. These cancer cells do not show up in the standard tests until they have multiplied to a few billion. When doctors tell cancer patients that there are no more cancer cells in their bodies after treatment, it just means the
tests are unable to detect the cancer cells because they have not reached the detectable size.

2. Cancer cells occur between 6 to more than 10 times in a person's lifetime.

3. When the person's immune system is strong the cancer cells will be destroyed and prevented from multiplying and forming tumours.

4. When a person has cancer it indicates the person has multiple nutritional deficiencies. These could be due to genetic,environmental food and lifestyle factors.

5. To overcome the multiple nutritional deficiencies, changing diet and including supplements will strengthen the immune system.

6. Chemotherapy involves poisoning the rapidly-growing cancer cells and also destroys rapidly-growing healthy cells in the bone marrow,gastro-intestinal tract etc, and can cause organ damage, like liver,kidneys, heart, lungs etc.

7. Radiation while destroying cancer cells also burns, scars and damages healthy cells, tissues and organs.

8. Initial treatment with chemotherapy and radiation will often reduce tumor size. However prolonged use of chemotherapy and radiation do not result in more tumor destruction.

9. When the body has too much toxic burden from chemotherapy and radiation the immune system is either compromised or destroyed, hence the person can succumb to various kinds of infections and complications.

10. Chemotherapy and radiation can cause cancer cells to mutate and become resistant and difficult to destroy. Surgery can also cause cancer cells to spread to other sites.

11. An effective way to battle cancer is to starve the cancer cells by not feeding it with the foods it needs to multiply.

WHAT CANCER CELLS FEED ON:

a. Sugar is a cancer-feeder. By cutting off sugar it cuts off one important food supply to the cancer cells . Sugar substitutes like NutraSweet, Equal,Spoonful, etc are made with Aspartame and it is harmful. A better natural substitute would be Manuka honey or molasses but only in very sma ll amounts. Table salt has a chemical added to make it w h i te in colour. Better alternative is Bragg's aminos or sea salt.

b. Milk causes the body to produce mucus, especially in the gastro-intestinal tract. Cancer feeds on mucus. By cutting off milk and substituting with unsweetened soy milk, cancer cells are being starved.

c. Cancer cells thrive in an acid environment. A meat-based diet is acidic and it is best to eat fish, and a little chicken rather than beef or pork. Meat also contains livestock
antibiotics,growth hormones and parasites, which are all harmful, especially to people
with cancer.

d. A diet made of 80% fresh vegetables and juice, whole grains,seeds, nuts and a little fruits help put the body into an alkaline environment. About 20% can be from cooked food including beans.Fresh vegetable juices provide live enzymes that are easily absorbed and
reach down to cellular levels within 15 minutes t o no urish and enhance growth of healthy cells. To obtain live enzymes for building healthy cells try and drink fresh vegetable juice (most vegetables including bean sprouts) and eat some raw vegetables 2 or 3 times a
day. Enzymes are destroyed at temperatures of 104 degrees F (40 degrees C).

e. Avoid coffee, tea, and chocolate, which have high caffeine.Green tea is a better alternative and has cancer-fighting properties.Water-best to drink purified water, or filtered, to avoid known toxins and heavy metals in tap water. Distilled water is acidic, avoid it.

12. Meat protein is difficult to digest and requires a lot of digestive enzymes. Undigested meat remaining in the intestines become putrified and leads to more toxic buildup.

13. Cancer cell walls have a tough protein covering. By refraining from or eating less meat it frees more e nzymes to attack the protein walls of cancer cells and allows the body's killer ce lls to destroy the cancer cells.

14. Some supplements build up the immune system (IP6, Flor-ssence,Essiac, anti-oxidants, vitamins, minerals, EFAs etc.) to enable the body's own killer cells to destroy cancer cells. Other supplements like vitamin E are known to cause apoptosis, or programmed cell death,the body's normal method of disposing of damaged, unwanted, or
unneeded cells.

15. Cancer is a disease of the mind, body, and spirit. A proactive and positive spirit will help the cancer warrior be a survivor. Anger,unforgiveness and bitterness put the body into a stressful and acidic environment. Learn to have a loving and forgiving spirit. Learn to
relax and enjoy life.

16.Cancer cells cannot thrive in an oxygenated environment.Exercising daily, and deep breathing help to get more oxygen down to the cellular level. Oxygen therapy is another means employed to destroy cancer cells.

Tiada ulasan:

BUKU RUJUKAN PARA DOKTOR DI USA

BUKU RUJUKAN PARA DOKTOR DI USA

TESTIMONI PENGUNA TRANFER FACTOR

TESTIMONI DARI PENGGUNA TRANFER FACTOR 4 LIFE.



Hari ini baru lah saya berani untuk berkongsi testimonial saya pada anda semua kerana saya benar2 yakin semput saya 99% sembuh Alhamdulillah

Nama saya Jamilah Abdollah berusia 38 tahun. Saya ingin berkongsi dengan anda semua kerana ini mungkin boleh dijadikan contoh pada kawan2 anda yang masih belum yakin dengan Tranfer Factor dimana ia dapat membantu dari segi kesihatan dan juga FINANCIAL PROBLEM.

Selama 27 tahun saya menderita penyakit semput bole dikata cronic kerana dalam masa 1 bulan hampir 2 atau 3 kali saya harus berjumpa dengan Dr Chan (Family Dr since my age of 11yrs old). Dari umur saya 11 tahun sehingga lah umur saya 38 tahun masih berjumpa dengan Dr Chan untuk mengambil ubat semput ia itu 2 type of tablet ( Dhasolone & Zenmolin ) dan 2 type of spray ( Ventolin Evohaler & Clenil ). Spray harus digunakan 4x sehari dan ubat 2 tablets each hampir setiap hari. Kadang-kala saya harus ke hospital untuk mendapatkan oxigen dan injection and sometime kena warded. Ubat2 ini ada side effect nya 1st tangan saya tak kuat dan ia sentiasa menggigil dan dejupan jantung laju. Apabila diserang semput saya selalu stress , marah2 & sakit kepala sehinggakan urat2 dikepala timbul.

Dalam masa 10 tahun saya mencuba bermacam-macam produk dari yang mahal sehinggalah yang murah tetapi belum ada satupun yang dapat membantu semput saya sehingga lah 5 bulan yang lepas suami saya Shafie telah berjumpa dengan Rosli (my upline) dimana beliau telah mengenalkan tentang Tranfer Factor. Dengan saranan Rosli saya telah mengambil 18 biji for 3 days ( 6 biji sehari ) dan sehingga hari ini semput saya belum attack Alhamdulillah. Saya sudah dapat naik tangga sehingga 4 tingakat , cycling , makan pulut dengan air coke (favorite food & drink) kalau dulu pantang kena sikit aje semput dan berat badan saya bertambah seimbang dengan height saya dan makan lebih selera. Saya bersykur pada Allah kerana akhirnya telah dimakbulkan doa saya.

Now daily taking 1 advance or plus & 1 cardio

Disini sebagai iktibar jangan sekali-kali kita putus asa kerana setiap doa dan usaha yang kita lakukan , lambat atau cepat pasti akan dikurniakan dan yang penting YAKIN akan apa yang kita minta dan buat.

Saya Ab Karim dari Johor. Saya juga mengalami asthma bronchitis lebih kurang 5 tahun dulu, mungkin kerana umur saya dah melebihi 52 tahun. Saya mencuba dua benda, iaitu TF advance 2 biji sehari dan juga preventive spray of Symbicort Turbohaler (sekali spray pagi dan sekali petang), sejak 6 bulan dulu. Setakat ini saya tidak pernah diserang asthma lagi. Saya telah mencadangkan kepada beberapa kawan yang mengalami kesulitan yang sama, dan telah nampak kesan positif nya.Saya telah mendaftar sebagai pengedar 4life TF sejak 5 bulan dulu, tetapi belum diamond lagi.Namun begitu saya akan teruskan, sebagai pengedar, atau lebih sebagai pembekal kepada kawan2 yang tak nak jadi pengedar lagi. Saya menjual pada harga pengedar sahaja kerana nak tolong kawan2 agar sihat. Walaupun begitu secara keseluruhan saya dapatlah RM500 - 600 sebulan dari usaha minimum saya tu. Pengalaman yang saya dapat dari kawan2 yang telah lebih sihat ini saya gunakan untuk mencuba mengedar kepada pelanggan baru. Nampaknya kesan positif yang paling ketara bila menggunakan 4life TF ialah bagi orang2 tua (50-60 tahun, wanita yang sering sakit belakang dan lutut). Terdapat beberapa pak cik dan mak cik yang tak lupa telepon saya setiap kali duit pencen keluar, untuk membuat order bagi bulan berikutnya. Untuk mempastikan saya ada stok setiap kali mereka call, saya order 12 TF for the price of 10, every time, jadi dah ada untung 2 botol. Dan commision nanti adalah dalam RM400.Biasa nya pelanggan tetap saya ni akan beli 16 - 24 botol sebulan, jadi walaupun saya jual pada harga pengedar, saya masih dapat pocket money yang agak lumayan. Downline saya tak banyak, dan kurang active, kerana saya sendiri tak begitu active. Anyway kalau ada sesiapa yang mempunyai pengalami seperti ini harap dapat kita kongsi bersama.

Anak saya berumur 11 tahun, hari pertama terkena demam campak, bintikbintik keluar di seluruh badan.
Dia merengek dan tidak mahu makan. Saya beri dia 3 biji TF pada hari itu. Hari kedua, dia ada selera makan,
tak merengek lagi, bintik makin banyak… Hari ketiga bintik-bintik kurang, dia ceria macam biasa. Hari ke-empat,
kulit dia licin macam sediakala. Semua jiran saya pelik!
Anak-anak mereka baik selepas satu minggu kena demam campak. Terimakasih Winners4Life dan TF!
– Abdul Jalil, Kulai,JOHOR

TF Hebat!! Pesakit wanita yang menghidap “mild cerebral palsy” mengadu
batuk dan selsema lebih dari 3 bulan, tidak berhasil dengan berbagai
ubatan, tetapi sembuh dalam masa 2 hari dengan hanya 2 biji TF dua kali
sehari. - Doktor Sani, Klinik Adham, Kota Tinggi – 019-721-2881.
Saya hidap semput sejak 4 tahun lalu. Alhamdulillah, selepas 2 bulan
mengambil TF anjuran Winners4Life, saya bertambah sihat, dapat tidur
malam, dan kurang terkena serangan. – Pn Ah’Esah Ahmad – Jelapang
Road, Singapura

Anak saya, kalau datang bulan, akan kena senggugut teruk sehingga
menangis kesakitan! Sejak makan TF, senggugut tak pernah datang lagi.
Thank you Winners! - Halida, TNB Batu Pahat – 019-747-9635
Saya mengidap sakit lumpuh sejak 2 bulan lalu. Dan sebelah anggota
badan tak dapat bergerak. Setelah mengambil TFAdv selama 4 hari sahaja,
5 biji siang, 5 biji malam, saya sudah boleh bergerak dan beransur pulih.
Alhamdulillah. Terima kasih En Nawi dan Winners4Life. Hussein
Deraman – Kuantan Pahang.

Ibu saya mengalami kencing manis selama 15 tahun, dan berada dalam
keadaan yang teruk. Jari-jari tangannya hampir reput dan menanah. Setelah
mengambil TF selama 5 hari, keadaannya telah pulih dengan begitu ketara,
dan kadar gula kembali normal. Dalam 2 minggu, infeksi dan penanahan
menjadi kering. Terima kasih En Akram dan En Zul dari Winners4Life
kerana mengenalkan produk ini kepada saya. Daripada Ahmad Rodzi, Alor
Star.

Pesakit wanita mengidap penyakit jangkitan kulat (keputihan vagina)
selama 6 bulan dan telah dirawat oleh 3 doktor pakar sakit puan, tetapi tidak
berhasil. Selepas mengambil 2 dose TF, 2 biji sehari, keputihannya terus
“clear!” - Daripada Dr Sani, Klinik Adham Kota Tinggi – 019-721-2881
Saya amat terkejut dan bersyukur kerana masaalah penyakit “degupan
jantung” saya kembali normal walau baru saja mengambil 4 biji TF
Advanced selama 2 hari. Terima kasih Winners4Life! – Wan Fuziah, JB


Lelaki umur 40 tahun, kena penyakit TB infeksi tenosynovitis hingga kaki
kanannya hampir lumpuh. Setelah saya berikan TF sebanyak 4 biji sehari,
keadaannya pulih selepas 2 hari. Daripada Dr Sani, Klinik Adham Kota
Tinggi –

Lebih 10 tahun saya tidak dapat hamil dan juga sakit thyroid. Tempoh
hari saya diserang demam selsema dan ibu beri saya 10 biji TF. Dalam 2
hari, sakit saya reda, dan selepas 2 bulan, doktor sahkan saya sudah hamil.
Saya cukup gembira. Alhamdulillah. Terima kasih Winners4Life.
Daripada Puan Fazilah, Tampines Singapore,
Sertailah Winner4Life, untuk sama-sama menyebarkan “Transfer Factor” yang juga dikenali sebagai “Molekul Ajaib”. Insyaallah mujarab, maju & berkat.
Selama lebih 10 tahun saya mengidapi migraine yang kronik! Awal
Februari lalu, saya mencuba TF 2 biji pagi dan 2 bji malam. Selepas 3 hari
sahaja, migraine saya terus hilang! Alhamdulillah, dan thank you
Winners4Life! Pn Jamilah, Kulai, Johor –

Sejak mengambil TF, saya telah dapat semula deria bau saya yang hilang
sejak 4 tahun lalu akibat kemalangan jalanraya yang teruk. Saya telah
berbelanja hampir RM50,000 untuk rawatan. TF telah bantu saya bebas
dari bengkak dan infeksi di mata kiri saya sejak kemalangan dulu. TF
banyak membantu saya dapat kembali kekurangan yang saya alami sejak 4
tahun dulu. Terima kasih Transfer Factor dan Winners4Life. Cikgu
Zainordin, Benut, Johor -

Leader Nutrimetic menalifon dan memberitahu saya dia rasa puashati
dengan TF. Dengan hanya 2 biji sahaja, masaalah sakit urat yang dia
hidapi sejak 5 tahun, telah settle. Dia akan join bila balik dari KL nanti.
Chegu Zul, Alor Star –

Kawan saya mengalami sakit lutut hampir 2 tahun. Pelbagai ubat yang
telah doktor berikan, namun tidak dapat menyembuhkan sakit lututnya.
Setelah mengambil TF 2 biji pagi dan 2 biji malam, keadaan lutut kawan
saya telah baik seperti sediakala. Terima kasih En Zul dan Akram Din dari
Winners4Life! Daripada Ahmad Rodzi, Alor Star
Saya sedang mengandung & selalu merasa tidak sihat & mabuk. Saya juga
sudah keguguran sebanyak 5 kali sebelum ini. Sejak memakan TF, saya
rasa sihat, merasakan tenaga seperti sediakala & tidak mengalami mabuk
lagi. Saya kini telah melahirkan dengan selamat. Terima kasih kepada TF
& Winners4Life! Pn Hani, Tampines, Singapore -

Saya sudah mengidap penyakit migraine dan juga buasir selama beberapa
tahun. Kekadang hari saya terpaksa memakai tuala pelekat wanita untuk
mengawal kesan buasir saya. Saya suka bersukan dan ini sangat
memalukan dan sangat menyusahkan saya. Saya amat terkejut apabila saya
mula mengambil TF untuk migraine saya, saya dapati masaalah buasir saya
juga dapat diatasi sekali gus! Terima kasih Winners4Life dan Puan Sheri
Din. Daripada En Ahmad Hussein – Trengganu –

Saya mengalami stroke (angin ahmar) sejak satu setengah tahun lalu.
Sebelah kaki & tangan saya tidak dapat berfungsi & lidah juga menjadi
kelu. Setelah mengambil TF dari Winners4Life selama sebulan setengah,
sebanyak 4 botol, kini saya sudah boleh berjalan & saya juga dapat
bercakap dengan lancar. Alhamdulillah. Terima kasih pada Anna &
Winners4Life kerana menganjurkan penawar hebat ini! Daripada Che
Gayah, Kulai, Johor.

Saya menderita sakit lutut yang sangat berat. Saya tidak dapat duduk
bersila lebih dari 1 tahun & tidak boleh menaiki tangga & juga terpaksa
bersolat duduk. Lutut saya keras dan tidak dapat berbengkok menyebabkan
saya terpaksa merangkak apabila bangun dari duduk berlunjur dilantai.
Selepas 2 bulan memakan TF sebanyak 6 biji sehari, saya kini boleh duduk
bersila, menaiki tangga & solat berdiri. Alhamdulillah! Terima kasih
Winners4Life. Daripada Pn Rugayah, Kulai, Johor.
Saya mempunyai anak yang terencat akal, yang selalu terkena sawan, sejak
dari umur 1 tahun hingga kini 17 tahun. Apabila sawan menyerang, dia
akan jatuh dan cedera. Banyak kali telah luka di muka dan kepala dan
beberapi kali patah di tangan. Alhamdulillah, sejak mula memakan TF 2 biji
sehari, dia tidak diserang sawan lagi. Pn Mahimah, Kuantan –

Ibu mertua saya hidap diabetes (kencing manis) yang kronik sejak 4 tahun
lalu. Ibu jari kakinya luka lebih satu bulan dan tekanan darahnya naik
tinggi. Setelah memakan Transfer Factor 1 minggu, lukanya kering
sepenuhnya dan tekanan darahnya turun. Terima kasih kepada insan yang
mengenalkan Transfer Factor molekul ajaib ini, kepada saya. Daripada En
Azmi Elias, Masai Johor

Saya menghidap kencing manis hampir 10 tahun. Minggu lalu, saya
mula mengambil TF, 2 biji pagi dan 2 biji petang. Badan saya rasa sangat
ringan, tidur lena dan tak perlu bangun malam buang air kecil! Thank you
En Akram dan Winners Group! Daripada Alawdeen Trading & Provision
Shop, Margaret Drive, Singapore.

Suami saya menderita kanser perut, dan perut dia telah “dibuang” melalui
surgery, tetapi dia mengalami pendarahan dan keracunan darah yang teruk.
Dia di ICU buat beberapa waktu dan sudah mula menulis wasiat untuk
keluarga. Harapan untuk terus hidup terlalu tipis, mengikut pandangan
doktor. Dia kemudian dihantar pulang dari hospital tanpa sebiji ubat pun.
Saya amat terharu melihat keadaannya. Dia tidak dapat berjalan, dan
menjadi kurus sehingga tinggal kulit dan tulang sahaja. Saya
mengusahakan berbagai ubatan tradisional tetapi tiada yang memberi kesan
yang dikehendaki. Namun, setelah kami diperkenalkan dengan produk
Transfer Factor dari Winners4Life, keadaan suami saya terus berubah.
Saya memberi dia 9 biji sehari pada permulaan selama 2 minggu dan
kemudian diturunkan 4-6 biji sehari. Alhamdulillah, dia sudah sihat
sekarang. Dia boleh berfungsi seperti biasa. Badannya sudah naik. Selera
makan sudah pulih seperti biasa. Rambutnya tumbuh kembali. Dan tenaga
batinnya kembali normal. Saya amat bersyukur. Saya rasa seperti dia mati
hidup kembali! Terima kasih pada Chegu Azman dan Pn Sheri Din.
Daripada Norbaba, Sandakan, Sabah –

Saya menderita sakit buah pinggang & menjalani dialisis 3 kali seminggu
. Sebelum makan TF anjuran Winners4Life, saya selalu penat, terlalu lesu
& berbaring sahaja. Sekarang tenaga saya sudah pulih & dapat bekerja
kembali untuk mencari nafkah keluarga. Sel darah merah saya juga sudah
bertambah, menurut doktor. Alhamdulillah. Daripada En Khalid, Kulai,
Johor.

Anak saya sudah menghidapi sinus sejak dia berumur setahun, dan
sekarang dia sudah berumur 17 tahun. Setiap pagi bila dia menghembus
hingus, nescaya sinki bilik mandi akan tersumbat kerana terlalu banyak
hingus yang pekat dan hijau. Dia telah menjalani 2 operasi tetapi penyakit
sinus dia tidak juga sembuh. Alhamdulillah, setelah mengambil Transfer
Factor selama 2 minggu, penyakit dia telah sembuh sepenuhnya! Jutaan
terimakasih kepada Chegu Jalil dan Winners. Drpd Pn Zuraidah, Skudai
Johor,

Pada bulan February, volume 3 level saya, hanya 700LP. Pada bulan
March, volume 3 level saya meningkat kepada lebih 6,000LP! Dan saya
berjaya mencapai pangkat Diamond, dengan hanya mengedarkan flyer
“Raja Penawar” dari kumpulan Winners sahaja! Gunakanlah flyer hebat
ini! Insyaallah anda juga akan berjaya! Ida, Singapura/JB

Walaupun belum ramai ahli dibawah kumpulan saya, bonus bulan
pertama saya dalam 4Life Research adalah RM1,418! Ini adalah kerana
produk TF yang cukup berkesan, persen bonus yang tinggi dan sokongan
kumpulan Winners4Life! Terima kasih pada upline saya, Ina dan Man Batu
Pahat dan En Sadik Din. Daripada Johan, Pasir Gudang,


Walaupun saya baru menyertai 4Life dan bergerak selama 2 minggu sahaja,
saya telah terima bonus pertama yang mengejutkan – RM2,368!
Sebelum ini saya biasa sertai banyak MLM tapi tak pernah terima bonus
setinggi ini dalam waktu yang cukup singkat. Dijangkakan bonus saya akan
meningkat lebih RM5,000 pada bulan depan. Terima kasih Winners4Life
kerana memberi saya peluang yang tiada tandingannya ini. Man, Batu
Pahat –

Sebelum menceburi bidang MLM, saya adalah seorang engineer, dan telah
bekerja di luar negeri buat beberapa tahun. Semasa krisis ekonomi melanda
rantau Asia, saya telah kehilangan pekerjaan. Perkara ini membuat saya
menyedari bahwa masa depan saya sebenarnya diluar kawalan saya sendiri.
Walaupun sekiranya saya berjaya mendapatkan pekerjaan yang lain, ini
tidak menjamin yang saya tidak akan dibuang kerja lagi. Maka saya
mencari satu peluang yang mana saya sendiri menentukan masa depan saya,
dan saya tidak bergantung kepada pemerintah, korporat atau boss. Saya
memilih untuk menjadi boss kepada diri saya sendiri. Diwaktu itu, saya
terus menceburi bidang MLM sepenuh masa selama tiga tahun, tetapi
malangnya tidak membuahkah hasil yang saya harapkan. Ini adalah kerana
saya tidak berpengalaman memilih syarikat yang boleh membawa saya ke
mercu kejayaan. Didalam bisnes ini, “timing” memainkan peranan yang
sangat besar. Syarikat yang saya ceburi dulu memasarkan produk kesihatan
biasa seperti vitamin, herba dan mengkudu yang trend nya sudah berlalu.
Tetapi di 4Life, saya memasarkan produk inovatif, unik & hebat yang tiada
persaingan langsung di pasaran global! Dan plan pemasaran 4Life memberi
ganjaran yang hebat kepada ahli sambilan dan ini memberi kestabilan
kepada kumpulan saya. Alhamdulillah, bersama 4Life dan Winners
Group, kini saya telah mula merasai kehebatan MLM yang selama ini saya
impikan. Akram Din, Singapura/Malaysia -

Saya sudah beberapa tahun menerajui kumpulan MLM syarikat
antarabangsa secara fulltime, tetapi tidak pernah terjumpa produk sehebat
Transfer Factor! Disebabkan oleh keajaiban produk ini dalam membantu
ramai orang (dari kanak-kanak kecil sehingga orang-orang tua) mengatasi
bermacam-macam penyakit (termasuk sinus, allergi, gatal-gatal, kencing
manis, darah tinggi, kanser, gout, bisa sendi, gastrik, sakit gigi, migraine,
buasir, demam, selsema, psoriasis, sawan, lemah IQ dan bermacam-macam
lagi!), kumpulan saya iaitu Winners Group telah menjadi kumpulan yang
begitu hebat, cemerlang dan disegani! Alhamdulillah! Plan pemasaran
4Life pula tiada tandingannya di pasaran. Sistem bonus “Unilevel
Compressed” memberi pulangan yang sangat besar untuk semua ahli
termasuk ahli-ahli baru dan ahli-ahli part-time. Dan ahli2 baru juga
berpeluang mendapat bonus perkongsian sedunia – Power Pool dan
package percutian resort 5 bintang!
Terdapat ahli Winners4Life (Pak Yusuf/Kak Ramlah dari Kuala
Terengganu) yang meraih bonus lebih dari RM10,000 sebulan sejak dari
bulan pertama lagi! Rata-rata, ramai ahli-ahli baru, walaupun mereka yang
tidak mempunyai banyak pengalaman didalam bidang MLM, namun
mereka dapat meraih pendapatan RM1,000 – RM3,000 sebulan pada
peringkat awal lagi, dengan bimbingan dan sokongan kumpulan Winners.
Kini Winners telah melahirkan 6 ahli Presidential Diamond iaitu En Sadik
Din, Pak Yusuf/Pn Ramlah, Dr Hadifaar, Dr Tony Liew, En Akram Din
dan En Fadzli Salim. Tiada kumpulan lain di dalam syarikat ForLife
Research setakat ini, yang melahirkan Presidential Diamond Melayu Islam!
Alhamdulillah!! Winners Hebat! Winners Cemerlang! Winners Terus
Maju! Jutaan terima kasih untuk semua leader2 Winners yang luarbiasa
hebat! Salam hormat dari saya Sheri Din, International Diamond, Winners
4Life! –


berminat untuk mengetahui lebih lanjut peluang perniagaan 4life ?? hubungi saya di 0163153132 PUAN ZAIDAH

KAJIAN SAINS


Effect of Transfer Factor Advanced Formulas Containing E-XF Blends on Natural Killer (NK) Cell Activity
A 4Life Summary of an Independent NK Cell Study Report by Calvin W. McCausland, Ph.D. and Emma Oganova M.D., Ph.D.

Summary
Objective: To determine the extent to which Transfer Factor E-XF blends and 4Life Transfer Factor Plus Advanced Formula increases Natural Killer (NK) cell activity above baseline.
Study Design: The blinded cytotoxicity study was designed by Dr. E. Oganova and Dr. C. McCausland. The independent testing of the coded samples was done under the direction of Academician Anatoly Vorobiev, M.D., Russian Academy of Medical Sciences (RAMS) and the experimental work was conducted by. Dr. M.V. Kisielevsky, Dr. E.O. Khalturina, at the Russian Cancer Research Center, RAMS.Methods: Blood was obtained from RORC donor station. A standard method of density gradient was used to isolate mononuclear cells [NK Cells]. The isolated cells, 60 thousand cells per well, in 100 ml of culture medium, were introduced into each well of Costar 96 well plates. Then, portions of coded test samples [Transfer Factor E-XF blends of selected ratios, 4Life Transfer Factor Plus E-XF blend and others samples] were introduced into the wells at predetermined concentrations (wt/vol.). An Interleukin-2 (IL-2) standard was used to compare effectiveness. The preparations were incubated in a CO2-incubator with a 5% C02 atmosphere, 100% humidity and 37°C for 24 or 48 hours.
Next 30 thousand K-562 tumor cells (erythroblastic human leukemia) were introduced into the wells. (Thus, the ratio of effector and target cells was 2:1. Each sample was tested in triplicate). The preparations containing both the effector (NK cells) and target cells (K562 cancer cells) along with control wells were again incubated for 18-24 hours under the same incubator conditions. An MTT (dye) solution was used to spectro-photometricly determine the number of viable cells remaining in each well. The cytotoxic index (CI) expressed in % is reported for each sample. Results: Each of the samples significantly increased NK cell activity. The Transfer Factor E-XF Blend (Advanced Formula) resulted in greater NK cell activation (283%) than the Transfer Factor XF (204%). 4Life Transfer Factor Plus Advanced Formula increased NK cell activity by 437%. The drug IL-2 increased NK cell active by 389%. In the study activation by 4Life Transfer Factor Advanced Formula, 4Life Transfer Factor Plus Advanced Formula and IL-2 resulted in a kill rate of K562 cancer cells of 69%, 97% and 88% respectively with the 48 hour incubation period giving the greatest NK cell activation.

BERAMAL SAMBIL DAPAT DUIT.

BERAMAL SAMBIL DAPAT DUIT.